+45 2559 0209
Vælg en side

Velkommen til mit web univers!

Privat

Sommerhus

Nyeste ændring for os er vores køb af Sommerhuset på Sjællands Odde.
Vi overtog huset 1. oktober og er i gang med at lære det at kende, i forhold til hvordan vi vil indrette os i det. Deroppe er der plads til at hele vores familie kan overnatte og vi holdt Juleaften 2022 i huset med stor succes.

Kolonihave

Vi har siden 2011 været lykkelige ejere af en kolonihave i St. Magleby – Dragør, som jeg har arvet fra mine forældre. Mine forældre købte kolonihaven da jeg var 1 år gammel, så jeg har rigtig mange minder derude fra. Huset herover på billedet, byggede mine forældre selv for næsten 40 år siden.

Fritidsaktiviteter

Jeg forsøger at være aktiv i min fritid, og har fået gang i 3 dejlige og fysiske aktiviteter – Rulleskøjter, Havkajak og Mountainbike. Aktiviteterne deles gerne med andre og er så heldig, at flere af vores venner også er aktive og gerne vil lege med os

Hjem

Tilbage til Start

Gallerier

Diverse billed gallerier

På Job

JNielsen Data

Jeg har min egen IT konsulent virksomhed JNielsen Data og har kalenderen booket med aftaler, men der er altid plads til nye opgaver – store som små.

Så kontakt mig endelig hvis du har brug for IT hjælp.

Eurest Services

compass   

Jeg var ansat 2 år i Eurest Services A/S – en del af Compass Group, som IT medarbejder med arbejdssted hos den Amerikanske medicinal virksomhed Eli Lilly A/S.

LillyLogo
Hos Eli Lilly A/S har jeg ansvar for at servicere kontorerne i Herlev (DK) og Oslo (NO) med:

Support

Forretnings strategien gør, at medarbejderne skal være mobile. Derfor er største parten af forretnings applikationerne gjort mobile og kun kan afvikles på iPhone og iPads. Derfor er der brug for adgang til lokal teknisk support, hvilket jeg står for. Jeg supporterer også printere, alarm & adgangskontrol systemer samt alt audio-visuel udstyr på kontoret i DK og NO og hos firmaets kørende sælgere.

l

IT Projektledelse

Alt IT Infrastruktur, styres og afvikles fra centrale driftcentre forskellige steder i verden. Der er derfor brug for at have lokale IT ressourcer med kendskab til Infrastruktur og IT projekt arbejde, placeret i de enkelte lande. En pæn del af min arbejdstid går derfor med at være en del af globale projekter, lave integration af IT til den lokale forretning – at være bindeledet mellem IT og Forretning. Der laves også en del lokale tekniske projekter, hvor der ikke kan trækkes på de centrale enheder, så her har jeg både  projektledelse og udførende opgaver fra start til slut.

Z

Teknisk administration

Alle lokale aftaler der involverer teknologi – mobiltelefoni, data linier, printere, klik afgifter osv, administreres og håndteres i daglig dagen af mig. Jeg laver også SLA opfølgning på service leverandørerne og er lokal øjne og hænder, i tilfælde af behov for lokal support til de centrale drift og overvågningsenheder.

Billetlugen / Venuepoint:         billetlugen   venuepoint

I min tid hos Billetlugen fra 1-9-2005 til 31-7-2015 arbejdede jeg med:

Arrangørsupport

Det første år jeg var ansat i Billetlugen, arbejdede jeg i Arrangørsupporten med at oprette koncerter og øvrige events i Billetsystemet og lægge dem til salg på Billetlugens hjemmeside. Det var rigtig smart dengang, men en meget omstændig process med nutidens øjne.

IT Support

Udførte installation og support af Billetlugens systemer og teknisk udstyr både Internt i firmaet samt ude hos Arrangørerne og på koncert stederne. Udførte adgangskontrol med scanning og validering af billetterne til større koncerter og festivaler gennem flere år. Udbyggede løbende adgangskontrolsystem til at være 100% online, som det første scanningssystem i Danmark og senere lavede jeg overbygning med en online webportal, så beredskabet, lokal sikkerhed og arrangører, kunne følge med i antallet af scannede billetter – Online.

Tech & Pro

Efter 8 år med direkte kontakt til koncert arrangørerne og billetkøberne, skiftede jeg afdeling til Technology & Projects, hvor jeg blev IT System Administrator på den tekniske platform. Over de næste 2 år, gennemførte jeg nogle af de største tekniske infrastruktur projekter som Billetlugen har været igennem.

 • Integration af AD og netværk til Nordisk Film og Egmonts tekniske platform
 • Udflytning af Billetlugen fra Parken til nye lokaler hos Nordisk Film i Valby
 • Analyse af Hosting markedet samt efterfølgende skift af hosting udbyder
 • Teknisk migrering af gammel .NET platform til ny Drupal platform

Netgroup Data Center A/S:         ngdc

I min tid hos Netgroup, var jeg teknisk projektleder samt ansvarlig for de fysiske forhold i hosting centeret i Glostrup.

Teknisk projektleder

Når sælgerne kom hjem med nye kunder, skulle der køres et projekt per kunde, for at få dem indrullet korrekt i hosting centeret. Derudover var jeg account manager overfor en del af kunderne – herunder Billetlugen A/S.

Site ansvarlig for hosting center

Var kontaktperson og ansvarlig for en stor del af de fysiske forhold i hosting centeret:

 • fysisk sikkerhed og overvågning af adgang til centeret
 • Strøm og køling samt backup for disse
 • kabel dokumentation
 • opsætning af nye Racks
 • flytning af netværks enheder og servere
 • sikre at der er værktøj og kabler til rådighed for centerets kunder

Semcon & Ericsson

2001 – 2002 Global Projektleder inden for udvikling af Telefoncentraler

Nordea

1987 – 2001 Mainframe Systemudvikler, Projektleder, Metode ekspert, Client/Server supporter, Team-, Gruppe- og Afdelingsleder

Bankernes Edb Central

1985 – 1987 Mainframe systemudvikler på Bogføring og Vekselerer applikationer.

Uddannelser

1977 – 1985 uddannelser:

 • 2 årig IT-Assistent uddannelse på Niels Brock
 • KOK uddannet på Restaurant Færgegården i Dragør
 • EFG grunduddannelse på Slagteriskolen i Roskilde

Gallerier

Billeder fra privatlivet: en lille smule action, hygge, ferie billeder eller hvad der nu lige er interessant at offentliggøre her på min hjemmeside.

Koncert og Event billeder: I forbindelse med mit job på Billetlugen, var jeg i mange år rundt omkring i landet til Festivaler, Større og mindre koncerter, for at lave adgangskontrol. Her er et lille udpluk af “behind the scene” billeder fra nogle af disse:

Hjem

Tilbage til Start

Privat

Lidt om mig selv.

På job

Mit arbejdsliv

Gallerier

Diverse billed gallerier